sunnuntaina, lokakuuta 31, 2010

Valmistuneita - säärystimet ja kauluri

Sain sittenkin säärystimet valmiiksi, ja ne kartuttavat sukkasatosaldoni kahdeksaan valmistuneeseen jalkojenlämmitinpariin. Lankaa kului 160 g (Cascade Heritage). 


Eilen illalla kaivelin taas salaisia kätköjäni, ja sieltä löytyi joitakin lähes valmista. Tämä on ollut kolme vuotta kesken ja nyt vain päättelin neuleen ja langanpäät, ja tadaa - minulla on viimeisimmän muodin mukainen kauluri. Olen näköjään ollut edellä aikaani tätä tehdessä, sillä nythän tämmöisiä näkyy lehdissä ja kauppojen hyllyillä ;-)Lanka Novitan Teddy, menekkiarvio n.300g.

lauantaina, lokakuuta 30, 2010

Sukkasatoa 2010

Tämän vuoden sukkasatosaldo näyttää tältäsunnuntaina, lokakuuta 24, 2010

Klubilankoja ja lankalakko

Osallistuin Titityyn Cascade-lankaklubiin, ja kivaksi yllätykseksi kaikki klubilangat lähetettiinkin kaikki kerralla eikä kolmessa osassa. Muut langat ja värit oli mieluisia, ainoastaan tuo sininen 220 Superwash mietityttää värinsä puolesta. 


Myös Wollmeisen puodissa on tullut vierailtua.. (miten niin taas?!) ja sain vihdoin hankittua ensimmäisen Lace-vyyhtini. Väri on Himbeere ja on erityisen mieluisa. Nyt aion pitää taukoa ainakin vuoden loppuun niin Wollmeisen kuin muidenkin lankojen hamstraamisessa. Onneksi tänä vuonna ei tule lähdettyä Tampereen kädentaitomessuillekaan, niin ei tule hairahduksia :)


Hyväksi onneksi Cascade-klubilangoissa oli vyyhti Heritage-sukkalankaa samassa värissä, jota minulla oli entuudestaan. Olin etsinyt omista varastoista sopivaa lankaa...


... joka riittäisi näihin säärystimiin (linkki ohjeeseen). Sukkasato päättyy viikon päästä sunnuntaina ja tavoitteena olisi saada nämä siihen mennessä valmiiksi. 

 
ps. Kiitos kaikille edellisen postauksen sukkia kehuneille :) 

sunnuntaina, lokakuuta 03, 2010

Almost Brainless

Vihdoin sain kartutettua sukkasatoa neljänsillä sukilla. Aloitin nämä Brainless'it ennen sairaalareissua. Sukat aloitettiin kärjestä ja opettelin vihdoin Judy's Magic Cast On -luonnin. Lisäksi opin lisäämään uudella tavalla oikealle ja vasemmalle 'nojaavia' silmukoita. Varsi on tehty ohjeesta poiketen sileällä neuleella, sillä minusta se sopi jotenkin paremmin yksiväriselle langalle. Lanka on Austermann Step Classic.


Jotenkin rumat mörvelöt näistä tuli, mutta kelpaavat hyvin omaan käyttöön :)