sunnuntaina, joulukuuta 30, 2007

Feather and Fan

Parina päivänä olen neulonut Feather and Fan -huivia. Se on niin helppo mallineuleeltaan, että voi hyvin katsella samalla televisiota. Haluaisin saada sen valmiiksi, ennen kuin alan tuhoamaan lankavarastojani. Tosin joudun heti lipsumaan enostalankaa-periaatteestani koska 100g Novitan Rose mohairia ei riittäne tarpeeksi pitkään huiviin. No täytyy vielä arvioida tätä kun toinen kerä lähestyy loppuaan. On muuten ensimmäinen kerta kun neulon tuota Rose mohairia, ja täytyy sanoa että enemmän tykkään esimerkiksi Kittenistä, jossa on värisävyjäkin paljoen enemmän. Mutta positiivinen yllätys Novitalta, että ottivat valikoimiinsa mohair-langan.

Novitasta puheenollen, katselin novitan sivuilta uuden 4.1.2008 ilmestyvän lehden malleja, ja taas näyttäisi olevan aika pettymys tulossa..

Olen miettinyt, että miten toteuttaisin langantuhoamis-projektiani. Sivun alalaidassa olevan listan mukaan minulla on eniten Novitan 7 V:aa ja Nallea, joskaan mitään väriä ei ole kovin suuria määriä. Tämän vuoksi tulen luultavasti keskittymään sukkiin ja lapasiin. Keksin kuitenkin että saan enemmän mielenkiintoa projektiin, jos opettelen tekemään sukkia esim. uusilla tekniikoilla kuten kärjestä aloitus ja erityyppiset kantapäät. Näistä onkin Ullan sivuilla hyviä ohjeita ja malleja.

Ei kommentteja: