torstaina, kesäkuuta 19, 2008

Sukkapari viikossa ja Minttumaari

Tänä vuonna olen keskimäärin tehnyt sukkaparin viikossa. Kuulostaa ihan hullulta, että tekisin vuoden aikana n. 50 paria sukkia. Mihin minä ne kaikki oikein tunkisin? Kuka ehtii käyttää niin paljon sukkia elämänsä aikana? Ehei, nyt täytyy kyllä tosissaan alkaa panostamaan muihinkin töihin kuin sukkiin. Siitä osoituksena tänään pääsi pois pingotuksesta Minttumaari-huivi.

Huivista tuli mini-kokoinen, vaikka mielestäni seurasin ohjetta ihan tarkasti. Hartiahuiviksi tästä ei ole, sillä korkeus on 53 cm ja leveys 110 cm, mutta sitä voi kyllä hyvin pitää takin alla. Lankana on Novita Wool, jonka väristä tykkään paljon. Lankaa kului vaivaiset 73 g ja puikot oli 5,5 mm.


Juhannnusta odotellessa esittelen parit valmistuneet sukat. Kertut ja Monkeyt valmistuivat jo muutama päivä sitten, mutta kamerasta loppui akku ja sain otettua kuvia vasta nyt.

Malli: Kerttu
Lanka: Gjestal Janne
Kulutus: 94 g
Puikot: 4 mm

Toiset tekemäni Monkeyt. Malli on kyllä mukava neuloa. Lanka on Shibui Socksia, joka on kyllä ihanan tuntuinen lanka mutta ainakin tässä värissä se ei raidottunut vaan ennemminkin läikittyi. Tosin valokuvassa sitä ei näy, mutta joka kerroksella lanka on eri väristä eli sikäli voi kyllä puhua raitasukista :)

Malli: Monkey
Lanka: Shibui Socks (väri Pebble)
Kulutus: 90 g
Puikot: 2,25 mm

Ei kommentteja: