sunnuntaina, elokuuta 24, 2008

Sitä sun tätä

Tällaista jälkeä sain aikaiseksi uudella kerijälläni. Vihreät ovat ShibuiKnitsin Socks -lankaa. Ylhäällä pilkistää tummanruskea Cascade 220 Wool, turkoosi on Handmaidenin sukkalankaa ja ruskea Fleece Artistin Sea Wool. Kaikki muut sain kerittyä helposti, mutta Sea Wool ilkeili minulle ja oli rasittava.


Tässä vielä lähikuvaa Handmaiden Casbah -langasta. Lanka on konepestävää ja koostumus 80% merinoa, 10% cashmere, 10% nylon, 325m/115g, puikkosuositus 3mm. Väri on Glacier. Ullassa olisi Marjutin suunnittelma ohjekin tälle langalle - London Calling -sukat.


Fleece Artist Sea Wool
sai kerimisen aikaisen temppuilunsa anteeksi hyvin pian sen jälkeen, kun sain sen puikoille. Lanka tuntuu neuloutuvan mukavan sujuvasti ja on lisäksi kauniin väristä. Siitä tulee Tikrun Haruha. En raskinut tehdä langasta sukkia, kun meillä on nuo koirat ja sen takia lattiat on usen sen mukaisessa siivossa, eli karvoja, kuolaa yms. sotkua löytyy.

Haruhasta sen verran, että se on kiva ja helppo malli, jota voi hyvin neuloa vaikka Serranon perhettä katsellessa. (Minulla on vielä yli 15 h kesällä tulleita Serranoja talletettuna ja katsomatta... ihanaa :)


Tämä onneton Minttumaari nro 3 on vieläkin pingottamatta. Voi hitsi kun välillä ärsyttää tämä laiskuus ja saamattomuus, olen suunnitellut tämän pingotusta jo usean päivän ajan, ja tuolla se vielä lojuu nojatuolin selkänojalla odottamassa. Huivi on menossa ystävälle hääjuhliin, jotka ovat syyskuun alkupuolella, joten vielähän tässä ehtii...


Tässä on vilautus Minttumaari nro 2:sta jonka aloitin ennen nro 3:sta, mutta jolla ei ole niin kiire valmistua. Lankana Novitan Bambu.


Minä en tiedä kiinnostaako blogiani lukevia koira-kuvat, mutta itsestäni on kiva seurata lemmikkieläimellisiä blogeja, joten siksi tässä pari kuvaa tällä kertaa 'pikkukoirasta' joka eilen aamupäivällä nautti takapihalla auringonpaisteesta.


1 kommentti:

Tui kirjoitti...

Mä ainakin tykkään koirakuvista! :)