keskiviikkona, syyskuuta 03, 2008

Piiitkästä aikaa valmista

Tässä pingotettuna pari valmistunutta huivia. Haruhan toinen pää pingottui rumasti kun pingotusalusta oli 5 cm liian lyhyt, huivin pituus on vähän yli 2m.

Ohje: Tikrun Haruha
Lanka
: Fleece Artist Sea Wool
Kulutus
: 117 g
Puikot
: 3,5 mm


Minttumaari piti levittää kuvausta varten keittiön pöydälle, sillä ruskealta sohvaltamme se ei olisi kovin hyvin erottunut. Huivin tilaaja ei ole vielä nähnyt tätä, joten vähän jännittää minkälaisen vastaanoton huipulainen saa häneltä.

Ohje: Minttumaari
Lanka
: SandnesGarn Mandarin Classic
Kulutus
: 250 g
Puikot: 5,5 mm

Siinäpä ne valmistuneet ja seuraavaksi esittelen keskeneräisiä töitä. Esimmäinen Evangeline on peukaloa vaille valmis. Tämä joutui nyt vähäksi aikaa vilttiketjuun kun piti kiireesti alkaa neulomaan Sukkasatoon ensimmäistä sukkaa...


... jonka lankana on Dropsin Fabel. Luulin että langassa olisi vain ruskean / beigen / luonnon vaalean sävyjä, mutta voi mikä pettymys olikaan, kun huomasin siinä olevan SINISTÄ. Todellisuudessa sininen sävy ei ole näin kirkas vaan kamera jostain syystä korostaa sitä noin paljon.


Kolmas (aktiivisesti) kesken oleva työ on Knittyn Mr. Greenjeans, jonka kanssa en ole päässyt alkua pidemmälle. Lankana on musta Novita Tiina, jota löysin kesällä Prisman ale-laarista 1,5e/100g. Tätäkin haluttaisi tehdä eteenpäin, mutta aion tehdä ensin Fabel-sukat valmiiksi.

2 kommenttia:

Limeadine kirjoitti...

Ihanaa, suorakaidehuivi! Mä en ole päässyt sisään noihin kolmiohuiveihin, joten kiva nähdä taas suorakaidettakin.

Itse tykkään kovasti sinisen ja ruskean yhdistelmästä, joten sukanalku näyttää tosi kivalta!

Palaga kirjoitti...

Aivan ihanat huivit olet valmistanut!