perjantaina, tammikuuta 30, 2009

Paluu arkeen

Loma loppui. Miksi se aina tuntuu ihan liian lyhyeltä!? Matkasta selvittiin lähes vammoitta... (kts. tämän postauksen loppu :)

Tällaisella saarella kävimme snorklaamassa.


Minulla oli reissussa mukana neulottavaakin... nimittäin Paraphernaliat Regian Cottonista.


Tässä on vasta ensimmäinen sukka menossa, mutta näillä ei ole mitään kiirusta valmistua. Siksi ne saavat väistyä sunnuntaina alkavan Lankahamsteri-kuukauden töiden tieltä. Huomasin juuri, että olin saanut kutsun sähköpostiin ja olen tänäkin vuonna mukana 1-hamstereissa viime vuoden tapaan.

Huomenna lauantaina ajattelin, tehdä lankainventaarion ihan vain mielenkiinnosta, että kuinka paljon sitä lankaa oikeastaan on tullut vuoden aikana hankittua. Samalla tulee mietittyä, että mitä sunnuntaina alkavassa hamsterikuussa voisikaan neuloa.

Lopuksi vielä ällöäkin ällömpää... eli kuvia mun varpaista :) Ekasta kuvasta voi jo mahdollisesti huomata vasemman jalan nimettömässä varpaassa pientä värieroa verrattuna muihin...


Tässä vamma on jo selvästi näkyvissä....


Ja tässä se on kaikessa karmeudessaan! En lyönyt sitä mihinkään eikä se jäänyt mihinkään väliin eikä vertakaan tullut. Ja kaikki muut varpaat oli täysin kunnossa. Varpaan on täytynyt venähtää kun rimpuilin pitkähäntäveneestä tukialukselle metrin aallokossa...


Ei kommentteja: