sunnuntaina, heinäkuuta 26, 2009

Huomenna alkaa arki

Lyhyt kesäloma loppui ennen kuin ehti kunnolla alkaakaan. Huomenna kutsuu työt jälleen. Hassua kyllä, ensimmäistä kertaa moneen moneen vuoteen ei loman loppuminen ahdista yhtään. Onkohan tämä normaalia ollenkaan ...? :D

Loman aikana tuli patiolle (kuten täällä Oulun seudulla terassia kutsutaan) uusi väritys. Vanhempi koira esittelee ilmeisen tyytyväisenä tulosta.


Tänään kävin katsomassa kummitytön gerbiilejä. Tyttö (5v.) on itse keksinyt näille nimiksi Kyllikki ja Luula :)


Loman aikana olen saanut neulottua kaksi sukkaparia ja yhden vauvajutun. Tässä Kertut uudesta Novitan aloe veraa sisältävästä Nalle-langasta. Lanka oli oikein mukavaa neulottavaa, paljon pehmeämpää kuin perusnalle. Tein nämä yhdelle sukulaiselle, kun hän valitteli edellisten villasukkien kuluneen puhki. Puhki kuluneet sukat olivat Shibui Socks -langasta ja olleet ahkerassa käytössä muutaman kuukauden. Toivottavasti nämä kestäisivät käytössä kauemmin!


Toiset valmistuneet sukat ovat Noro Kureyon -sukkalangasta, mallina käytin Monkeytä ja puikot olivat 2mm:set, jotta sain tarpeeksi napakkaa jälkeä aikaan.
Hieman uutta lankaakin ostin tänään. Vaaleanvihreästä Novita Rose Mohairista ajattelin tehdä jonkin pikkuhuivin. Minulla on ilmeisesti jokin pahemman sortin vihreä kausi, joka ei ole hävinnyt mihinkään pariin vuoteen. Novitan Puroa ostin ihan kokeilun vuoksi, oikea on väriltään 'Kanervikko' ja vasen 'Jäätynyt karpalo'.


Niin, niitä vauvajuttuja esittelen vähän myöhemmin...

7 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kertut ovat tosi kauniit! :) Pirtsakka väri. Norosukissa vähän hukkuu mallineule tuohon värikirjoon, ainakin kuvissa. Nätit sukat varmasti nekin livenä. :)

MinskuH kirjoitti...

Olen samaa mieltä, että Monkey-sukkien mallineule ei näy kunnolla, mutta en jaksanut tehdä pelkkää sileää neuletta niin siksi niistä tuli tuollaiset :)

MarjutJ kirjoitti...

Kerttu on kiva malli ja näyttää hyvältä! Meidänkin koiralla on toinen korva pystyssä eikä siihen tehoa painoaineet yms.

Viuhti kirjoitti...

Nuo pinkit sukat ovat ihanat! Ja samaa koirarotua löytyy täältäkin päin. :)

Viuhti kirjoitti...

Blogikoira on 4v, mutta tuossa sivulla oleva ylempi pikkukuva on otettu kun koiruus on vasta nuorikko. (huomaa kun karvat ovat niin lyhyet!)

Päivikki kirjoitti...

Kauniita sukkia!

rebekka42 kirjoitti...

Oi kuinka ihanan väriset nuo sukkasi ovat !!