sunnuntaina, lokakuuta 25, 2009

Piiitkä postaus pitkästä aikaa

Nyt kun pääsin päivittämisen makuun niin tässä vielä toinen postaus samalle päivälle. Tosiaan blogi on jäänyt melkosen huonolle pidolle, viimeksi päivitin kun ensimmäinen SNY-paketti saapui ja nyt tänään sain blogattua uusimman paketin, joka saapui jo viikolla.. Turha edes selitellä, miksi päivityksiä ei synny, varmaan remontti, opiskelu työn ohessa, sairastelu yms. ovat ainakin osasyyllisiä. Toisaalta neulominen on viime aikoina jäänyt niin vähälle, ette ole oikein mitään blogattavaakaan. Yritän parantaa tapani.

Jotain pientä sentään olen saanut tehtyä.. Four seasons/Kevät langasta naisten ja lasten sukat.Novitan Purosta raitalapaset... tykkään näistä, sillä ovat pehmeät ja napakat 1tbl, 1n -neuloksensa vuoksi.Kesken on Cookie A:n Kai-meit, nämä eivät millään ehdi valmistumaan ennen kuun vaihdetta, joten ylimmässä kuvassa olevat sukat jäävät ainokaisiksi sukkasadon kartuttajikseni.Sitten tokihan olen hankkinut uutta lankaa, wähän Wolmaisea, pikkuisen Posh Yarnia ja kokeeksi uusia lukuvärjättyä Garnstudiolta ja Regialta.


Oulun käsityömessuilta pariviikkoa sitten hankkimani Rosee-laite, jota kokeilin papernarulla, vaikuttaa tosi kivalta jutulta.

1 kommentti:

Mari kirjoitti...

Nättejä sukkia, ja nuo lapaset on ihanannäköiset! :)