sunnuntaina, helmikuuta 28, 2010

Lankahamstereita odotellessa

Olen tässä jo pari päivää odotellut kutsua johonkin lankahamstereiden alablogiin. Lähes kaikissa alablogeissa on jo osallistujien esittelyitä, joten siksi ihmettelen, että onkohan ilmoittautumisviestini hävinnyt maata kiertävälle radalle?

EDIT: juuri kun sain julkaistua tämän tekstin, tuli sähköpostiin kutsu hamstereiden 5 -blogiin, eli olen ollut hätähousu jälleen kerran :)

Tänä vuonna bloginapissa hamsterin virkaa tuuraa marsu :D Nauratti oikein ääneen tänä aamuna tuo asia, kun joku huomautti että kyseessä onkin väärä laji, sillä itselle ainakin meni ihan täydestä :)

Olen taas kerran valmistautunut todella hyvin tulevaan hamsterikuukauteen, alla uusimpia ihanuuksia, jotka vihdoin sain tänään kuvattua päivän valossa. Muutama vyyhti Wollmeisen sukkalankoja...

...vihreitä...
...punasävyisiä...
... ja muutama hiiruilaisen värinen

Nähtäväksi jää, raskinko ottaa noista yhtäkään vielä käyttöön hamsterikuukauden aikana :) Hamsterikuun tavoitteena on langan hankkimattajättämisen lisäksi ylittää edellinen saldo, joka oli 766 g.

Sitten jotain ihan muuta, nimittäin viikko sitten Tuulia järjesti Oulussa The Tailored Sweater -paitapajan, johon minäkin pääsin osallistumaan. Tykkäsin todella paljon! Osallistukaa ihmeessä, jos tarjoutuu tilaisuus ettekä vielä osallistuneet. Ulla 01/10:ssa on artikkeli aiheesta. Alla valmistunut mallipaita.

4 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Hyvä, että tuo marsun kuva naurattaa. ;) Täällä nimittäin napin tekijä, joka ei erota kyllä rottaa hiirestä saati muita jyrsijöitä. ;) Isäntäkin meinasi, että ei kait hamsterilla ja marsulla ole sen enempää eroa kuin pupulla ja kanilla. :) Tuollaista elukkaa se google tarjosi, kun aloin nappia väsätä, joten marsuillaan sitten tänä vuonna. ;)

Marjut kirjoitti...

Minulle myös menee marsu täysin hamsterista:) Eikö kuitenkin ns. ajatus ole tärkein.

Pirena kirjoitti...

Ei saa esitellä noin kauniita lankoja tämmöiselle kateelliselle ihmiselle.

Monna kirjoitti...

Huomauttaja ilmoittautuu :) Itseasiassa marsu ja hamsteri ovat kaksi ihan erilaista eläintä elintavoiltaan ja kokonsa puolesta. Yhteen marsuun menee kaksi hamsteria, hamsteri on erakko ja yöeläin kun taas marsu on päivä- ja laumaeläin jne. Mut ei siitä enempää, nappi on hieno ja marsut rockaa siinä missä hamsteritkin :)