tiistaina, maaliskuuta 16, 2010

Pikku-ukon raitasukat

Tällaiset pikkusukat, arvioisin että koko on 2-vuotiaalle sopiva ... lankana syksyn SNY-kierrokselta saamaani iloisen kirjavaa Opalia sekä yksiväristä sinistä Opalin sukkalankaa. Nämä kartuttavat lankahamsterisaldoa huimat 28 g. Sukat menevät joululahjavarastoon, sillä nämä lienevät juuri sopivat eräälle pikku-miehelle juuri silloin.


Tuosta kuvasta näkee minun ikuisuusongelman, eli tuppaa tulemaan erikokoiset sukat, vaikka silmukka- ja kerrosmäärät on samat. Eka sukka on aina tiukempi, sitten käsiala alkaa jostain syystä löystymään. Onkohan minulla liian kiire saada toinen sukka valmiiksi, kun sen tekeminen ei ole enää niin mielekästä kuin ensimmäisen?

6 kommenttia:

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Nätit sukat!

Sama ongelma mulla noitten sukkien kanssa, pitää olla tarkkana käsialan kanssa, ettei tule erikokoisia, ja siltikin tuppaa tulemaan.. ;o) (Sitten vaan puran ja teen uudestaan, niin tylsää kuin se onkin!)

Pirena kirjoitti...

Eiköhän se ole ihan normaalia, että sukista tulee erikokoisia kun tekee ne peräkkäin. Sama juttu oli äidilläni ja niin tahtoo olla minullakin. Vaan haittaako se yhtään, ei ne huo jalatkaan ihan symmetriset ole.

Marjut kirjoitti...

Söpöt sukat! Kun aikaisin aloittaa, niin ei tule joulustressiä:)

Mari kirjoitti...

Kivat sukat!

Micki kirjoitti...

Suloiset sukat! Mukavaa nähdä, että lanka on päässyt käyttöön! :)

Mohariina kirjoitti...

Minulla yleensä siitä toisesta sukasta tulee tiukempi.