maanantaina, toukokuuta 17, 2010

Poissa silmistä, poissa mielestä

Kaivelin esille ihan omaksi kiusaksi kaikki pitkään tai vähemmän pitkään kesken ollet neuleet. Pari kappaletta tuosta puuttuukin, koska ne ovat jossakin lankavuorten kätköissä. Mikä kumma siinä on, että aina pitää aloittaa uutta ja keskeneräiset työt kaivautuu jonnekin piiloon kunnes unohtuvat kokonaan!?


Tässä Paraphernaliat (pdf-linkki ohjeeseen), jotka olen aloittanut tammikuussa 2009... 


Näistä on tulossa Hederat, jotka aloitin viime lauantaina automatkalla sukulaisen 70-vuotisjuhliin... 


Nämä Knotty-sormikkaat puolestaan aloitin maaliskuussa, niitä oli oikein mukava neuloa ja toinen sormikas ehti valmiiksi asti, mutta sitten jostakin kuului 'töks'.


Raitasukat on olleet kesken ties kuinka kauan, arvioisin että pari vuotta. Lanka loppui, enkä heti keksinyt, että millä jatkaisin terät loppuun. Lanka on ONLine Supersocke 100, Wellness Color 1070, joten jos jollakin olisi nöttönen tätä, niin iloisena otan vastaan :)


Ihanan vihreä alpakka-kämmekäs on peukaloa vaille valmis, samoin pari puuttuu. Nämäkin ovat arviolta pari vuotta olleet 'tekeytymässä'.Myös nämä kauhistukset on jääneet kesken langan puuttumisen takia, mutta eiköhän minulta löydy juuri sen verran jämälankaa, että nämä saisi jo valmiiksi ;-)


Citron shawl on aloitettu viime joulun aikaan. Joku kumma tässäkin alkoi mättämään ja huivi haudattiin piiloon 'pois näkösältä'.


Toukokuun opiskelukiireiden vuoksi en tänä vuonna lähtenyt Fufoilemaan, vaikka olisi ollut näin monta hyvää syytä. Ehkäpä minun olisi syytä aloittaa omat kesän loppuun kestävät varjo-Fufoilut ja saada mahdollisimman moni valmiiksi. Suurin askelhan on jo otettu, kun sain kaivettua nämä näkösälle :)

1 kommentti:

Pirena kirjoitti...

Voi kuinka lohdullista nähdä noita kauan keskeneräisenä olleita tekeleitä. Ei tunnu niin pahalta, kun ajattelee omia.