sunnuntaina, elokuuta 15, 2010

Arvonta

Nytpä innoistuin laittamaan pystyyn blogiarvonnan, joka on tämän blogin historiassa järjestyksessä toinen. Kävijälaskurin lukema lähentelee 25000:tta, joten olisi kiva kiittää teitä kävijöitä arpomalla hieman sukkalankaa. 

Arvon kolme voittajaa, joista, ensimmäinen saa valita ensin, toinen seuraavaksi ja kolmannellekin jää valittavaksi kahdesta vaihtoehdosta:
  • Milano Sockenwolle (70% villa 20% silkki 10% ramie)
  • Trekking Pro Natura (75% villa 25% bambu)
  • Opal Sockwool Fancy Colores Blätterwald (75% villa 25% polyamidi)
  • Kirjopirkka (75% villa 25% polyamidi)Arvontaan voit osallistua kertomalla kommenteissa, että mikä (tai mitkä) on mieluisin sukkamalli, jota tykkäät neuloa kerta toisensa jälkeen tai joka muuten vain miellyttää eniten? Itselläni on eniten tullut neulottua ihan 'perussukkien' lisäksi useat Monkeyt, Kertut ja Embossed Leaves Socksit. 

Arvonta kestää ensi sunnuntaihin eli 22.8. klo 18:00 saakka.

43 kommenttia:

Miia-Rebekka kirjoitti...

Arvonta. Voi miten kivaa pitkästä aikaa :) .

Tykkään neuloa eniten ihan vaan perussukkia, mutta myös Kerttuja tykkäsin neuloa kovasti ja varmasti tulee niitä neulottuakin vielä useat parit. Melkeinpä ne kuitenkin on niitä perussukkia olleet nuo, mitä oon neulonut. Raidallisina versioina varsinkin.

Mammutti kirjoitti...

Arvontaan mukaan.
Neulon aika vähän sukkia ja yleensä silloinkin aika perussukkia tai sitten jonkin teeman mukaisia sukkia lapsille. Sukkasatoon lähdin mukaan, mutta eniten sinne huovutettuja tossuja taitaa tulla tehtyä.

Eila kirjoitti...

Minä tykkään Laine-sukista, joiden ohje löytyy Ullasta. En jaksa sukissa paneutua kovin monimutkaisiin mallineuleisiin.

Inkeri kirjoitti...

Arvonnassa mukana. Minulla taitaa olla tällä hetkellä Koiranputkisukat mieluisimmat.

Lettu kirjoitti...

Perussukkia on niin vaivatonta neuloa, mutta Monkey tulee selvänä kakkosena :)

Peikkotyttö kirjoitti...

Laineet on kans mun mieleen, ja novitalta muutamat pitsi sukat :) tietty perussukkakin pukkaa kun ei jaksa paneutuu mihinkään muuhun.. tykkään kokeilla uutta ehkä kuitenkin kaikkein eniten :)

Tiina kirjoitti...

Iih, arvontaaaaa! :)
Teen harvoin samaa mallia useampaan kertaan, mutta Jaywalkerit on tullut neulottua kahdesti. Ja taidan neuloa vielä kolmannetkin.

Päivikki kirjoitti...

Kiitos siitä podcastloinkistä. Kävin kuuntelemassa sen ja sehän oli9kin mielenkiintoista.
Osallistun myös arvontaan. Mie en yleensä neulo samalla ohjeella kuin yhdet sukat. On niin paljon kivoja sukkaohjeita, että aina pitää päästä seuraavaan. Tällä hetkellä kiinnostavat Pirkanmaan kotiyön sukkaohjekuvaston mallit. Ai niin, perussukkaa tulee tehtyä uudestaan ja uudestaan.

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Perussukkia minäkin enimmäkseen neulon. Firestarters mallista tykkään, ja olen sen ohjeella neulonut useammat sukat varpaista ylöspäin, ihan sileää ilman krumeluureja.

Riika kirjoitti...

Oijoi mitä ihanuuslankoja! Mutta en osallistu arvontaan, koska en ossaa kutoa, joten jätän arpaonnen suosimaan jotain joka oikeasti nuo ansaitsee.

Niin ja onnittelut tulevasta tätiydestä, ihanaa!

Heidi kirjoitti...

Kivaa, arvonta :) . Sukkia on useimmiten puikoilla mutta harvemmin teen samaa mallia kahdesti. Kerttuja on tullut tehtyä useammat ja sitten tietysti ne aina ihanat perussukat.

- Virpi - kirjoitti...

Perusmallin sukkia tulee tehtyä eniten, mutta ohuilla langoilla kaikkie kivoja pitsimalleja. Taloudessa vain noita miehenpuolia minun lisäkseni ja heille ei pitsit kelpaa. Arvontaan ilman muuta.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea kävijämäärästä!

Niitä perussukkia tulee eniten tehtyä, kauniita sukkamalleja on niin paljon etten mie kyllä osaa nimetä parasta...

Seuraavaksi tosin aion neuloa Paraphernaliat ja sitten Ilona Korhosen Fine van Brooklyn-sukat.

Pirena kirjoitti...

Onnea minäkin toivottelen ja arvontaan osallistun.
Ei ole mitään erityistä suosikkia, mutta kauniita pitsisukkia neulon mielelläni, perussukat vähän tympii.

Anonyymi kirjoitti...

Perussukat on yleisimmät.
Kertttuja on kans tullut useammat kudottua.
-Nonna-

Emma kirjoitti...

Jes, arvonnassa mukana ;)
Mie en yleensä jaksa tehdä yhtä sukkamallia montaa kertaa, haluan aina siirtyä jo tekemään jotain uutta kivaa :P Perussukkia on toki tehty kymmeniä pareja...Ja Supervauvan polvisukkia olen kyllä neulonut enemmän kuin yhden parin!

Sinikka kirjoitti...

Perussukat on yleisimmät.
Kerttuja olen muutamat tehnyt ja muitakin pitsisukkia on tullut tehtyä.

Andra kirjoitti...

Arvontaan on aina osallistuttava :D
Mä oon neulonu vasta yhdet Kalajoet, mutta tykkäsin mallista kovin, sellaisia aion tehdä lisää! Samoin pidän baijerilaisista :)

-sanna- kirjoitti...

Sitä sukkamallia en ole vielä löytänyt, johon olisin jäänyt koukkuun. Vain perussukkia kärjestä käsin on tullut tehtyä useampia.

Lape kirjoitti...

Perussukkia on tullu tehtyy niin paljon, että ne onnistus varmaan unissaankin. Raitasia olen tehnyt paljonkin.

Muita kivoja on Paraphernaliat, tiimalasisukat pirkanmaan käsityöläisten sukkakuvastosta ja junasukat joita on tullut tehtyä ja paljon.

Ehlana kirjoitti...

Mieluiten neulon ihan perussukkia, siis kun sukkia alan neulomaan. Tosin tyttärelle tein putkisukat, eikä hassumpi juttu ollut sekään.

Mervi kirjoitti...

Minäkin neulon paljon ihan perussukkia, mutta myös joskus muita. Tällä hetkellä on jo toiset pitsisukat peräkkäin puikoilla. Lempimallini taitaa olla Paraphernalia - yksinkertaisen kaunis.

Maikki kirjoitti...

Sukkamalleja on niin monia, että harvoin tulee tehtyä samaa mallia useaan kertaan.

Perussukat teen mieluiten nykyään varpaista alkaen, perinteisen näköisellä, vahvistetulla kantapäällä ja varren joko sileää (nilkka ja sukansuuresorit sileän osuuden päissä) tai sitten 2o1n.

Olen muuten ensivisiitillä blogissasi - kivalta näyttää, taidanpa jäädä lukijaksi! :)

Marika kirjoitti...

Kiljuen arvontaan mukaan ! :-)
Jaywalkerit on sellainen malli, jota on tullut tehtyä ajan mittaan useammankin kerran.

Mari kirjoitti...

Onnea suuren kävijämäärän johdosta!
Tykkään tehdä sukkia. Se johtuu kai siitä, että se on ainoa, minkä osaan tehdä "helposti", ilman miettimistä! Useimmiten teen ihan perussukkaa. Toisena yleisenä vaihtoehtona on Pirkka lehdessä ollut naisen pitsisukan malli. Ohjeessa se on tehty seiska veikasta, mutta pienellä modauksella kyseisen sukan pystyy tekemään mistä vain sukkalangasta.
Jaywalkereita haluan kokeilla tässä jossakin vaiheessa...
Arvonnat on kivoja :)

iso gnu kirjoitti...

Ihan perussukkaa pukkaa yleensä ja niistäkin tulee eri näköisiä, kun nykysisin on niin kauniitalankoja. Perussukkia voi neuloa aina "ajattelematta" -matkoilla, junassa, telkkaria katsoessa, kylässä,jne.
Pitsisukkaa (ohje blogissani) olen tehnyt ja myös Kerttuja (lähes 90-v edelleen neulova tätini kesällä ihasteli erilaisia kaimojansa blogeisssa) ja junasukat ovat viime vuosina pompanneet myös usein tehdyiksi.

Niin ja onnittelut!

Tui kirjoitti...

Monkeyt on neulottu pariin kertaan, ihana malli. Tykkään myös embossed leaveseista, jotenkin niin kauniin intuitiivinen malli. Lisäksi sileitä perussukkia tulee neulottua aika paljon. :)

Marlai kirjoitti...

Perussukkaa teen eniten, ne on helppo neuloa vaikkapa lasten kans ulkoilles tai tv:tä kattoes. Joskus kokeilen myös muitakin sukkia, mutta harvemmin.

Minttu kirjoitti...

Arvonnassa mukana. Tällä hetkellä pistisukat ja ihen perussukat on olleet kaikista mieluisimpia tehdä.

Marjut kirjoitti...

Jaywalkereita on tullut tehtyä useammat, samoin Dropsin yhtä pitsimallia - siis perussukkien lisäksi. Muuten kyllä yritän aina löytää uusia malleja.

Anonyymi kirjoitti...

Perussukkia useampi pari. Kuten jo moni muukin on sanonut, on niitä ihania ohjeita niin paljon ettei ehdi neuloa kuin kerran samalla ohjeella. Poikkeuksena joukossa on Knittyn Coupling, siitä pidin niin paljon että sen teen varmasti vielä uudestaankin. :)

Henna.J.

hanhan kirjoitti...

Voi, miten kivoja lankoja arvonnassa!
Minä olen tehnyt useampia kappaleita Pomatomuksia,Paraphernalioita,Koiranputkisukkia ja Nuoren naisen iltasukkia(Knitting Vintage socks). Paljon on kauniita malleja olemassa! kauneimmat ovat kuitenkin mielestäni baijerilaiset, joita olen kahdet saanut aikaan.

Taija K kirjoitti...

Heippa! Käskystä tulin heti vastavierailulle ja osallistumaan arvontaan =D
Olen ollut erittäin huono blogin pitäjä sekä lukija kesän aikana, mutta eiköhän se tästä taas lähde, kun säät viilenevät ja arki palautuu normaaliksi.
Eilen illalla jo ensimmäistä kertaa teki mieli kaivaa eräs ohje esiin ja kokeilla, osaanko virkata ameriikaksi. Osasin, ohjeeseen sopiva lanka nyt vain uupuu. (Ihme, jotain lankaa ei ole?)

Matleena kirjoitti...

Arvonna houkuttelemana tänne tulin, mutta niin kivalta vaikuttaa blogisi, että taidanpa jäädä seurailemaan touhijasi. :)

Niin ja mitä sukkia teen eniten? No tietenkin niitä perussukkia eli taviksia. Lisäksi olen tehnyt paljon muunkinlaisia sukkia joista nyt nousee mieleeni Kertut, Junasukat, Jussit ja monet palmikkoneuleiset sukat, joita kaikkia aion tehdä vastakin. Niin ja Saltkåkanit! ;)

Neili kirjoitti...

Yritän neuloa uusilla ohjeilla, mutta usein neulon ihan perussukkaa.

Kisa kirjoitti...

Onnittelut kävijämäärästä. Ja arvonnassa mukana. Perussukkia tulee neulottua eniten. Kyllä sitä uusiakin ohjeita kokeilee, mutta aina tuohon perussukkaan palaa :)

kristiina kirjoitti...

Joo, perussukka. Että olen tylsä ;)

Mohariina kirjoitti...

Useammat Pomatomukset ja Paraphernaliat on tullut neulottua. Viime aikoina olen neulonut jonkin mallin vain kertaalleen, mutta Angeet ja Wanidat tulen ihan varmasti neulomaan vielä useasti. Helpot, nätit mallit.

Hanna kirjoitti...

Sattuipas sopivasti; katselin sukkasadon kotikolosta sukkasatoon osallistuvien blogeja, ja täällä olikin sukkalanka-arvonta. Huonolla tuurillani osallistun toki mukaan!
Minä en osaa tehdä mitään muuta kuin ihan perussukkia; niitä, jotka on opetettu peruskoulussa. Tavoitteena olis kyllä opetella tekemään perussukka toisesta suunnasta...

Niin, ja onnea mielettömästä kävijämäärästä!

Irina kirjoitti...

Arvontaan on aina kiva osallistua!
Minä olen sellainen perussukkien tikuttaja. Tuplakantapää ja sädekavennus! Ja ohut sukkalanka on suosikkiani.
Mukavaa alkavaa syksyä!

kio kirjoitti...

perussukkia enimmäkseen, vaikka monta sukkakirjaa on tullut jo hankittua.. Yhtäkään erikoisempaa mallia en muistaakseni ole kahtena tehnyt..

Anonyymi kirjoitti...

Perussukkia teen paljon ja joskus vartta muuntelen kuviolla, sekä raidoilla. Pientenlasten junasukkia olen nyt innostunut tekemään.
Kiva osallistua arvontaasi. Mukavaa alkavaa syksyä sinulle käsitöiden parissa.
-Ritva-

Rhian kirjoitti...

Jaa'a, olisinkohan neulonut peräti viisi sukkaparia elinaikanani ;) Jätän sukkien neulomisen ihan suosiolla äidilleni.