torstaina, heinäkuuta 31, 2008

Mulla on vihreä kausi, vai mikä se oli?

Ohhoh! Yli kaksi viikkoa edellisestä päivityksestä. Kesälomareissulla ei ollut mahdollista päivittää blogia, joten lomaa oli bloggailunkin suhteen. Lomalla kävin Tampereella ja kotipaikkakunnallani (joka on Korian vieressä :) sekä ihanassa Prahassa!


Valmistuneita töitä ei ole esitettävänä ja heinäkuun valmiiden saldo jäi 70 g:aan eli No Purl Monkeyt OnLinen Supersocke -langasta. Työn alla on kaksi Minttumaaria, joista toisen pitäisi olla valmiina käyttöön 20.8. pidettävissä juhlissa. Toisella ei ole niin kiire, onneksi. Olen neulonut huiveja yhteensä jo yli 500 g:n verran eli ihan reilusti ne ovat edistyneet.

Uutta lankaa on myös hankittu ja voitettu lankavarastoani täydentämään.


Olin niin onnekas, että voitin
Juulin blogiarvonnassa ja sain ilmaista väri- ja laatutoiveita langan suhteen. Juuli lähetti minulle herkullisen vihreää merinoa kera sävyyn sopivan neulonta-aiheisen kortin:


Vihreää lisää.. eli TitiTyystä Shibui Sock -lankaa sävynä Kiwi. Ihastuin Shibuin sukkalankaan ja sitä piti siis saada ehdottomasti lisää.


Tämä seuraava ihanuus menee enemmän turkoosin puolelle, mutta sisältää myös hieman vihertäviäkin sävyjä eli Handmaidenin Casbah -sukkalankaa TitiTyystä


Uudet syksyiset Novitan sävytkin miellyttivät niin kovasti, että Korian tehtaanmyymälästä tarttuivat mukaan nämä kaksi kerää, joista Nalle pääsi jo puikoille.


Lopuksi Tampereen saaliis, eli ohutta Pirkkalankaa poistokorista 100 g vihreä ja 100 g ruskeaa. Lisäksi kuvassa on hauskat kukkaset vaikka pipon tai laukun koristeeksi.

1 kommentti:

Päivikki kirjoitti...

Miun blogissa on siulle jotakin.