maanantaina, helmikuuta 16, 2009

Valmistuneita ja monta kuvaa

Läppärini wlan-yhteys toimii taas, joten vihdoin saan ladattua kuvia blogiin. Heti ensimmäisenä muutama kuva viikonlopun Iso-Syötteen reissulta.Myös koira-herrat olivat reissussa mukana. Pakkasta oli -15 astetta, mikä ei kuitenkaan haitannut karvakuonoja.


Sittenpä itse asiaan eli nämä helmikuussa valmistuneet työt.

Mustat perustumput on tehty mutu-ohjeella, huovutettu pesukoneessa 40 asteessa, tuli hyvän kokoiset. Lanka oli paksua pirkkalankaa, neuloin sileää neuletta 16 s puikolla 16 cm / peukalo / 12 cm / kavennukset.

Malli: omasta päästä
Lanka: Pirkkalanka, paksu
Kulutus: 107 g
Puikot: 5,5 mm

Viime päivinä on ollut kunnon pakkassäät ja vielä useaksi päiväksi on pakkasta luvattu, joten käyttöön pääsee tämä kauluri, josta taisin tämän huonoista huonoimman kuvan julkaista jo aiemminkin.

Malli: Candle Flame Cowl (Ravelry-linkki)
Lanka: Twiley of Stamford, Freedom Spirit, väri Fire
Kulutus: 45 g
Puikot: 4 mm

Valmistunut on myös tämmöinen perusbaskeri, ohje on mm. Freedom Spirit -langoille tehdyssä ohjekirjasessa.

'
Malli: ?
Lanka: Twiley of Stamford, Freedom Spirit, väri Fire
Kulutus: 55 g
Puikot: 3,5 mm ja 4 mm

Loppuun vielä kuva Ilun sukkalankaklubin murrettujen sävyjen "Nyt reppu jupiset" -langasta kerittynä. Kun en päässyt viime viikolla bloggaamaan kerin lankoja urakalla. Ilun lankaklubi -langan lisäksi kerin ainakin GrignascoMerino Silkiä, Teetee Kamenaa ja virolaista liukuvärjättyä villaa.


Työn alla on vastoin lankahamsteritavoitteita yhdet sukat. Viikonlopun Syöte-reissulle piti saada auto-neulottavaa, joten kanervan värisestä Nalle-langasta pääsi puikoille Kertut. Tänään jatkoin niiden neulomista työmatkalla Helsinkiin. Toinen kesken oleva työ on vähän isompi ja toivottavasti saan sen valmiiksi ennen kuun vaihdetta, sillä muuten hamsterisaldo jää tavoitetta pienemmäksi. Kolmas kesken oleva työ on pari orvolle sormikkaalle, joka myös on neulottu Freedom Spiritistä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Pakko kommentoida aiheen vierestä, koska sain taas nauraa - itselleni. Olin jättänyt blogisi suosikkilistalleni ja tulin tänään toista kertaa. Aloitin tänään tarkoituksella listan alapäästä, että ehtisin tutustua vaihteeksi muihinkin, kuin vakioblogeihini.

Olin jo lähdössä pois blogista, kun www-osoite osui silmiini: enostalankaa. Muistan viimeksi ajatelleeni, että kaikesta sitä ihmiset kehräävätkin, ajattelin, että tää on jotain sisäpiirin huumoria, kehräät varmaan koirasi karvoista ja koiran nimi on eno - tai jotain vastaavaa. Tänään tajusin, että kyseessä ei ole enosta lankaa vaan en osta lankaa.

Lankamari