tiistaina, maaliskuuta 17, 2009

Astangajoogaa ja vauvantossuja

Yli viikko on kulunut edellisestä bloggauksesta. Aika kuluu niin nopeasti, ja tuntuu etten ole saanut mitään näkyvää aikaiseksi. Viikonloppuna olin astangajooga-kurssilla, mikä veti kaikki voimat muulta toiminnalta, kuten neulomiselta. Minua pelotti mennä joogakurssille, koska en ole laiha enkä notkea. Minulle kyllä vakuutettiin, että astangajoogaa voi harrastaa kuka tahansa, ja siksi uskaltauduin menemään kurssille. Enpä voi muuta kuin onnitella itseäni osallistumispäätkösestä, sillä jo nyt huomaan, että lihakset ovat paljon vetreämmät ja liikkuminen helpompaa. Suosittelen kokeilemaan, erityisesti jos on istumatyössä!

Sukuumme on syntynyt kaksi uutta vauvaa, joten aloin tekemään tällaisia:


Ensimmäinen parin ensimmäinen tossu on nappeja vaille valmis. Toiset tossut ajattelin tehdä päinvastaisilla väreillä, sillä nämä tulevat kaksosille. Lankaa kuluu niin vähän näin pikkuruisiin töihin, että varmasti tulee tehtyä noista langoista tumput ja vielä jotain muutakin.

Tässä vähän lähikuvaa tossusta. Lanka on Debbie Blissin baby cashmerinoa (55% merino wool, 33% microfibre, 12% cashmere).


Ainaoikein-neule on aikas kaunista!


Tässä vielä kuva sukkasista, jotka löysin valmiiden töiden laatikon pohjalta. En muista olinko ajatellut antaa nämä jollekin, mutta nyt ne päätyivät ihan omaan käyttöön.

5 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Ihanat tossut! :)

Visual Dessert kirjoitti...

Oijoi, mitkä tossut!! Tekisikkö yhet vielä tilaustyönä? :)

Tuliko muuten tyttöjä vai poikia?

Visual Dessert kirjoitti...

Niin ja astangajoogaa! Oon niin kade!

Aurora kirjoitti...

Terve! Blogissani on sinulle jotain, käypä vilkaisemassa. :)

Seijasisko kirjoitti...

Kivat vauvantossut!!Kivat värit noissa sukissakin!Onko sulla ohjetta noihin pikkutossuhin? Tänään viiden aikaan on kummityttäni synnytti Jorvissa terveen pojan..)