keskiviikkona, maaliskuuta 04, 2009

Kerittyä

Minä olen halunnut pitää naamani pois netistä, enkä sitä nytkään esille tyrkkää. Tässä kuitenkin hieman parempi kuva helmikuussa valmistuneesta Shalom Cardiganista. Olin aika tyytyväinen, sillä tämä on pitkästä aikaa sukka-huivi-lapas -linjaa isompi neule.


Eilen kerin muutaman lankakerän.


Tämä kelta-oranssi on Mokkasukkaa nimeltään Kissa kuumalla katolla. Minulla on semmoinen aavistus, että yksi työkaveri tykkää tästä sävystä!? :)


Tämä puolestaan on Ilun värjäämää (villa 60 %, silkki 20 %, bambu 20%).


Viimeinen on Cherry Tree Hill Supersockia, väri Dusk.


En tiedä, mitä noista muotoutuu, mutta jospa ne kerittynä inspiroisivat paremmin löytämään kullekin sopivan ohjeen.

Tuossa edellisen postauksen meemissä taisin mainita olevani kaavoihin kangistunut, rutiinien orja ja erittäin epäimpulsiivinen henkilö. No nyt tavoistani poiketen noin kahden sekunnin mietinnän jälkeen varasin junaliput viikonlopuksi Tampereelle. Sinne minua ei toki vähiten houkuttele Taikasormet-kädentaitomessut. Mukavaa tiedossa viikonlopulle!

4 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Oikein arvasit! :-D Tuo kuuman katon kissa on aivan ihanan hehkuvaa! Muutenkin nuo mokkasukat näyttää olevan ihan yliherkkuja... lurps!

Sini kirjoitti...

Hauskaa Tampereenmatkaa :). Ihania lankoja..

Pirena kirjoitti...

Kiva kun kävit. Siitä langasta oli tietoa, senverran mitä on, tammikuun 9:n päivän postauksessa. Kirpparilta ostettu ja vanhaa on, mutta muuten ihanaa, ei pistele yhtään.

Päivikki kirjoitti...

Upeita lankakeriä! Ihania värejä!