lauantaina, kesäkuuta 05, 2010

Kaksijakoista

"Muutama" ärräpää pääsi Harunia pingottaessa, eikä se nytkään ole niin hyvin kun haluasin. Takareidet ja alaselkä huusi hoosiannaa tuossa sohvan yllä kurkotellessa, joten saa kelvata tuollaisenaan. Toivottavasti huomennakin paistaa aurinko, niin voin ottaa ulkokuvia, jotta värin saisi näkymään kuvissa paremmin. 


Haruni osoittautui tosi helpoksi malliksi, vaikka ensimmäisen kerran kun näin sen, ajattelin että liian vaikeaa minulle, en jaksa vaivautua. Mutta kun näin muutamia valmiita huiveja niin pakko oli uskaltautua kokeilemaan. Virkkauspäättelykin pelotti aluksi, mutta eipä siinä ollutkaan mitään ihmeellistä. 


Malli: Haruni (ravelry) by Emily Ross
Lanka: Wollmeise 100% Merino 
WD Versuchskaninchen
Kulutus: 120 g
Puikot ja koukku: 3,5 mm ja 3mm

Neuloin ensimmäistä kertaa Wollmeisesta ja alkukohtaaminen langan ja minun välillä oli hyvin viileä. Osittain se johtui akryylisistä KnitPro-puikoista, sillä aloitin huivia ensin 3,75 mm -puikoilla, jotka minulla löytyy vain kyseisenlaisina. Lanka ja puikot eivät tykänneet toisistaan lainkaan ja neulontatuntuma oli ihan kamalaa natinaa ja lanka liikkui tosi huonosti puikolla. Ajattelin, että voi vitsit mikä lanka! Neulekäsialani on aika löysää, ja päädyin vaihtamaan vähän pienempiin puikkoihin ja samalla puisiin semmoisiin. Tämän jälkeen onneksi helpotti ja neulominen olikin ihan mukavaa vaikka langan säikeistyminen ärsyttikin. 

Käväisin muuten tänään Lumoava Lanka -lankakaupassa. Tosi ihana liike ja ihania lankoja! En tosin ostanut mitään kun siellä ei ollutkaan Dropsin Merino Extra Finea, josta olen ajatellut tehdä peiton syksyllä syntyvälle siskon vauvalle... musta on tulossa täti ensimmäistä kertaa :)

4 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Ihana huivi! :)

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Ihana huivi, ja kauniin värisenä vielä!

hillanen kirjoitti...

Ihanainen huivi :)

ellie kirjoitti...

Todella kaunis huivi! :)