sunnuntaina, kesäkuuta 06, 2010

Lisää kuvia Harunista

Pakko laittaa vielä pari kuvaa Harunista, sillä se pääsi tänään pingotuksesta ulkoilemaan. Huivista tuli hartiahuiviksi hieman pienehkö, mutta kaulan ympärille se sopii oikein hyvin. Mietin nyt, että antaisin tämän yhdelle ihanalle serkulleni ja tekisin itselleni uuden joko vihreänä tai ruskeana. 
Tänään päivä on kulunut kesäkukkia laittaessa ja perennapenkkiä täydentäessä sekä terassia siivotessa koivun siitepölystä. En jaksanut pahemmin satsata kesäkukkiin, vain pari amppelia etupihalle ja takapihalle pari enkelipelargoniaa pajukoreihin. Perennapenkkiä piti paikkailla samalleimuilla, sillä kaikki niistä ei ollut selvinnyt talvesta ja pari paljasta kohtaa paistoi liian suurena.

Pihatöiden lisäksi olen tänään purkanut kauan kesken olleen Clapotiksen. Nyt minulla olisi 150 grammaa harmaanruskeaa Garnstudion Silke-Tweediä, jolle pitäisi keksiä jotain käyttöä. Purkamista olen tehnyt viimeaikoina enemmänkin, sillä vajaa kuukausi sitten kirjoitin kesken olleista töistä,  joista kolme joutui purettavaksi, yksi valmistui (Hedera-sukat) ja kolme on edelleen kesken. Nyt on jotenkin hassu olo kun ei tiedä mitä neuloisi... ehkä siihen asti pitää yrittää saada valmiiksi taas kerran noita keskeneräisiä. 

5 kommenttia:

Pirena kirjoitti...

On se tosi kaunis tuo huivisi. Minä tykkään punaisesta yli kaiken.

Marjut kirjoitti...

Onpa kaunis!

Päivikki kirjoitti...

Harunisi on todella kaunis! Mie olen neulonut yhden ja langat ovat valmiina toiseen, kun se eka meni lahjaksi.
Ja olen samaa mieltä, Harunin pingottaminen on kamalaa...

Inkeri kirjoitti...

Kyllä tuo on kaunis huivi. Minullakin se on joskus tehtävien listalla.

Andra kirjoitti...

Tää on kyllä niin kaunis!