maanantaina, maaliskuuta 28, 2011

Tunnustus

Sain Lankapirtin Matleenalta tällaisen tunnustuksen. Kiitos Matleena! <3

The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat.  

1. Milloin aloitit blogisi?
  Aloitin tämän blogin vuoden 2007 viimeisinä päivinä. 

Minulla oli aiemmin toinen blogi, jossa pääasiassa oli neulejuttuja, mutta kerroin siellä myös vakavaan sairauteeni liittyviä asioita. Sitten toivuttuani sairaudesta halusin unohtaa ikävät jutut ja aloittaa puhtaalta pöydältä uuden blogin. 

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Neuleista, langoista, harvakseltaan koiraherra Ronista, ja tietysti viime aikoina uudesta Kerttu-rukista ja sillä kehräämistäni langoista. 

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Se, että tämä on MINUN blogi, muuten ei varmasti mikään :D  

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
 Halusin oman blogin pitääkseni kirjaa tekemistäni käsitöistä. 

Olen ollut neuleblogien lukija syksystä 2005 alkaen, jolloin pitkällä sairauslomalla opettelin neulomaan ja virkkaamaan uudestaan sitten peruskouluaikojen. Blogien ansiosta innoistuin käsitöistä valtavasti, paljon enemmän kuin vaikkapa lukemalla suomalaisia käsityölehtiä.. 

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
 Haluaisin, että joku päivittäisi tätä blogia vähän useammin ;) Ja haluaisin myös hienompia kuvia neuleista ja langoista. Jatkossa parempiin kuviin voisi olla mahdollista päästäkin, kun talouteemme on hankittu uusi kamera. Ehtisinpä vaan tutustua siihen joskus, sillä tällä hetkellä kehrääminen vie kaiken ylimääräisen ajan. 


Olen nyt erityisen laiska, enkä jaa tunnustusta eteenpäin. Tämä on viime päivinä kiertänyt niin monessa lukemassani blogissa, enkä jaksa kurkkia kenellä sitä ei jo olisi. 

1 kommentti:

Matleena kirjoitti...

Kiva oli kuulla (=lukea) sinunkin tunnustuksia! :)