sunnuntaina, huhtikuuta 03, 2011

Uusia lempivärejä

Nämä ovat tällä hetkellä työn alla. Kehruuvilla on merino/nylon-sekoitusta, joten siitä olisi tarkoitus loihtia sukkalankaa. Loihdinta onkin jo hyvällä mallilla, sillä eilen oli kehruutapaaminen, jossa sain kehrättyä topsia reilusti yli puolen välin. Tämä lanka puolestaan on Handun PukkIlua, värin nimi on Kurkuma. Malli on Mizzle (linkki ravelryyn).


Neulomis- ja kehruuharrastuksen myötä lempivärikarttaan on tullut uusia värejä, mm. nyt nämä keltaiset ja oranssit. Tässä on viimeisimmät valmistuneet kehruut.


100%  merinoa 101g / 312m 

100%  merinoa 165g / 468m

2 kommenttia:

Riika kirjoitti...

Vaihtokauppa kuulostaa hyvälle! Laita mulle sun yarn swiftin (mikä se oikein on?!?) mitat niin mää laitan sulle kangasehdotuksia.

Riika kirjoitti...

Sun tekemät sukat on maailman ihanimpia, edelliset on olleet ihan ehdottomia lemppareita! Valitettavasti toiset meni vahingossa pesukoneeseen ja toisen pari jäi citymarketin kenkien sovitukseen, ja olen ollut ihan orpona ilman villasukkia :/

Pitsineulokset ja palmikot on lemppareita, ja värimaailman jo tiiätkin - harmaat, ruskeat, lilat ja vaaleanpunaiset. Tämän postauksen oranssin sävyt on myös huikeita!