sunnuntaina, huhtikuuta 10, 2011

Mizzle-huivi ja Cabled Arm Warmers

Tuottelias viikko takana, olen kehrännyt paljon ja myös neuleita on valmistunut. Ensiksi pari valmistunutta lankaa.. tämä ensimmäinen on sukkalankaa 70% SW merinoa / 30% nylonia, villa on hankitty Etsyn ostostaivaasta


Tämä puolestaan on ensimmäinen kainuun harmas -kokeilu, 70g/74m navajo-kerrattuna. Tämän kehruu oli hauskaa, kuin olisi kuminauhaa venytellyt, sillä villassa oli reilusti lanoliinia. Kädet sai samalla kosteushoitokäsittelyn. 


Kuvan Mizzle-huivi valmistui melko nopeasti, reilussa viikossa, vaikka samalla olen kehrännut ja neulonut muutakin. Neulominen oli kivaa, lankana herkullisen värinen kotimainen lanka. Käytin huiviin koko kerän, 100g/400m.Raidallisia käsilämmitin-juttuja on neulottu pitkään ja hartaasti. Ensimmäisen kerran aloitin ne joskus joulukuussa junaillessani katsomaan siskon vauvaa. Tein toisen lämmittimen kokonaan valmiiksi ilman mitään valmista ohjetta, mutta en ollut siihen tyytyväinen ja purin mokoman tekeleen. No nyt keväällä kävin junareissulla uudestaan, ja olin löytänyt Cabled Arm Warmers -ohjeen, joten sain puolitoista lämmitintä valmiiksi junassa ja loput pikkuhiljaa nyt kotona. 


Ohje oli helppo ja sopi minusta ihan kivasti Schoppel Wollen Zauberball-langalle. Täytynee tehdä itselle syksyksi samanlaiset, sillä nämä olen luvannut jo lempitätilleni :)


Lämmittimet on tarkoitettu pidettäväksi tämän viime vuonna valmistuneen Herbivoren kanssa.


Meille tupsahti tänään yllättäen kylään tämmöinen hännän heiluttaja. Helka-neitillä oli myös pikkusisko mukana, mutta siitä en ehtinyt napata kuvaa, kun se touhotti niin vilkkaasti menemään. 

3 kommenttia:

paivis kirjoitti...

Ihanan iloisen värinen tuo Mizzlehuivisi.

Pirena kirjoitti...

Ihania nuo sun kehruutuotokset. Jospa minäkin nyt ottaisin nuo itsekarstatut villat ja aloittaisin kehruun. Minä vaan noita aitoja suomenlammasvilloja käyttelen.

Emma kirjoitti...

Komia huivi, ihanan aurinkoinen väri!