torstaina, huhtikuuta 01, 2010

Hamsterikuukauden päätös

Eilen oli lankahamsteritempauksen viimeinen päivä. En loppujen lopuksi saanut enää mitään uutta valmista aikaan. Neulonut toki olen kovasti, kesken on uusimmasta Knittystä Zappan Tee, joka lähestyy jo helman pitsineulekuviota. Lankana on Novitan Tiina-puuvillalanka, joka on melko paksua ja siksi lankaakin on kulunut ruhtinaallisesti (vajaa 800 g tässä vaiheessa). Vaikka en päässyt hamsteritavoitteeseen, niin paljon olen neulonut ja siksi voinkin olla tyytyväinen kuukauden saldoon.

Lisäksi maaliskuun aikana aloitettuna minulla on kesken Knotty-sormikkaat Dalegarnin Daletta-langasta, mutta niistä ei valitettavasti ole nyt kuvaa näyttää. Toinen sormikas on jo valmis, toinen on menossa palmikkokuviossa. 

Purin lähes valmiin Multnomah-huivin langan loppumisen takia. Muutenkin tuntui, ettei huivi loppujen lopuksi miellyttänyt. Tässä muutama otos purkamisesta ja lopussa lanka on päätynyt takaisin sievälle kerälle. 2 kommenttia:

Tintin kirjoitti...

Ihanan värinen lanka! Harmi, ettei tullut valmista. Parempi kuitenkin tehdä sellainen, joka on kiva kuin sellainen, josta ei tykkää (itse kudoin sisukkaasti kaulaliinan langasta, josta tiesin, etten pitäisi, enkä sitten pidä siitä ja se harmittaa joka kerta, kun laitan huvin kaulaani).

Nna kirjoitti...

Purkaminen on sitten harmittavaa touhua, ainakin minusta. :D Mutta kyllä noin nätti lanka on kivempi saada johonkin parempaan käyttöön.