lauantaina, huhtikuuta 03, 2010

Lankalauantain viettoa

Vietin lankalauantaita tekemällä neulepuikoille ja virkkuukoukuille perusteellisen inventaarion. Kirjasin puikot ja koukut Ravelryyn. Sieltä saa kätevästi tulostettua taulukon vaikkapa mukaan käsilaukkuun kun lähtee shoppailemaan käsityömessuille tai muuten vaan kiertelmään käsityökauppoja :-)


Eniten käyttämäni sukkapuikot ja osan pitkistä neulepuikoista sijoitin Handusta taannoin hankkimaanni Piian puikkopussiin. Loput puikot meni takaisin vanhaan säilytyspaikkaansa, mustakeltaiseen työkalupakkiin sekä KnitPicks-vaihtopäät ja -kaapelit omaan alkuperäiseen säilytyspussiinsa. Jospa ne nyt pysyisivät vähän aikaa taas ojennuksessa. 

2 kommenttia:

Miia-Rebekka kirjoitti...

Tämä postaus sai munkin motivaationi kohoamaan. Mun on nimittäin pitänyt tehdä sama inventaario jo monta kertaa, mutta aina se vaan jää.
Tympii etsiskellä parittomaan puikonpäähän paria jostain laatikon pohjalta eikä Ravelryn puikkolistakaan ole ollenkaan ajan tasalla.

Vielä kun olis kunnollinen puikkopussi..

Marjut kirjoitti...

Minäkin tein inventaarion jo jonkun aikaa sitten, mutta se on vain blogissa ei Ravelryssä. Kunnollista listaa en vain koskaan muista ottaa mukaan.