keskiviikkona, syyskuuta 15, 2010

Leikkausta odotellessa

Revontuli on edennyt tähän vaiheeseen. Neuloin tätä elokuun lopussa kun odottelin Sukkasadon ja Herbivore KAL:n alkua, sen jälkeen en ole neulonut kerrostakaan. Harmittaa, että olen hukannut langan vyötteen, sillä en muista yhtään että mikä 'vironvilla' on kyseessä. Olen ostanut langan muutama vuosi sitten Priimasta. 


Huomenna on vihdoin kauan odotettu leikkauspäivä. Minulle laitetaan yhtäaikaa kumpaankin lonkaan proteesit. Leikkaus ei jännitä, mutta sen jälkeinen toipuminen kyllä sitäkin enemmän. Sairaalaan otan mukaan tämän Austermann Step Classic- kerän ja Brainless-ohjeen. Täytyy tänään vielä yrittää saada sukka alulle, niin sitä on helpompi jatkaa sairaalassa. Jos kaikki menee suunnitellusti, niin maanantaina pääsen kotiin. Sairausloma kestänee vuoden loppuun, ja oletan että minulla on loppuvuonna paljon aikaa neuloa :)

10 kommenttia:

Riika kirjoitti...

Onnea leikkaukseen ja jaksamista toipumiseen!

Mammutti kirjoitti...

Leikkaus menee hyvin ja pikaista toipumista neulomiskuntoon!

Tess kirjoitti...

Onnea leikkaukseen!

Väritykseltään tuo lanka näyttää ainakin erehdyttävästi samalta kuin se, josta olen neulonut pari huivia. Oiskohan siis Evillan lankaa?

Taija K kirjoitti...

Onnea matkaan!

Anneli kirjoitti...

Onnea leikkaukseen !
Kädet kuitenkin pelaa, ja sitten on aikaa.....;)

Päivikki kirjoitti...

Pikaista toipumista leikkauksesta!

Marjut kirjoitti...

Onnea toipumiseen!

Mohariina kirjoitti...

Toivottavasti leikkaus onnistuu ja kuntoutuminen sujuu suunnitellusti. Mahdollisimman nopeasti liikkeelle ja liikuntaa ohjeiden mukaan.

ellie kirjoitti...

Onnea leikkaukseen! :)

Pirena kirjoitti...

Onnea toivotellen, että kaikki menee hyvin, onhan kyseessä sentään iso operaatio. Sitten saa oikein uppoutua neulomiseen.