sunnuntaina, syyskuuta 26, 2010

Turkoosi ja Vihreä

Olen viimeaikoina jumiutunut otsikon mukaisiin väreihin lankahankinnoissa. Ja pakko myöntää, että viime perjantaisesta Wollmeise-päivityksestä on tulossa lisää tätä värimaailmaa :)

Nämä ovat Handuja. Sain lisää tuota vasemmalla olevaa merinoalpakkaa, ja suunnitelmissa on käyttää se Veera Välimäen 3/4 Hap Shawliin oikealla olevan vaalean vihreän merinoalpakan kanssa. Keskimmäinen on 100% merinoa.


Nämä Wollmeise-värit on jo tovin olleet kuolauslistallani, oikealla Grünfink ja vasemmalla Flaschenpost. Olen päätynyt siihen, että pääasiassa hankin näitä yksittäisiä värejä/keriä Twin-laatuisina, eli sukkalankalaatuisina koska sukkiahan minä eniten neulon. 


Kuvassa on myös uskolliset ystäväni tällä hetkellä, ne seuraavat tai pikemminkin kuljettavat minua kaikkialle. Pääsin tiistaina pois sairaalasta, jossa olin viisi vuorokautta leikkauksen jälkeen. Minulle laitettiin kumpaankin lonkkaan proteesit. Leikkaus sujui hyvin ja haavat on parantuneet tosi loistavasti, ja huomenna poistetaan kaikki 57 niittiä :) Toipuminen on alkanut niin hyvin, että uskallan jo luottaa, että vihdoin pääsin eroon kaksi vuotta kestäneistä kivuista. Kiitos kaikille edellisen viestin kommentoijille kannustuksesta!

Sairaalassa en jaksanut paljoa neuloa Brainless-sukkia, sillä muutaman kerroksen jälkeen alkoi väsyttämään niin, että silmät painuivat väkisin kiinni. Viereisellä petillä oli kasikymppinen mummo, joka harrasti neulomista, ja esittelin hänelle kärjestä aloitettua sukan kudinta. Mummo oli oikein kiinnostunut, eikä lainkaan epäluuloinen moisesta tavasta neuloa sukkia. Mummo oli muuten sairaalassa sen takia että oli neulonut liikaa, ja hänelle oli kehittynyt rannekanavan ahtauma joka nyt korjattiin leikkaamalla. Täytyy siis yrittää pysyä kohtuudessa tämän neulomisen kanssa! :D 

5 kommenttia:

Altocumulus kirjoitti...

Ihania lankoja, mutta vielä ihanampaa kuulla, että toipuminen tuntuu sujuvan hyvin. :)

ellie kirjoitti...

Ihana, Kuulla, että leikkaus sujui hyvin! :)
Oih! Miten nameja lankoja! Grunfink ja Pulloposti ovat myös minun kuolauslistalla.

Heidi kirjoitti...

Hurmaavia lankoja :) . Minuun iski taas Wollmeise-kuume ja odottelen lankaa saapuvaksi.

Mukava kuulla toipumisen alkaneen hyvin.

Marjut kirjoitti...

Kiva kuulla, että toipuminen on lähtenyt hyvin käyntiin:)

Miia-Rebekka kirjoitti...

Onneksi leikkaus sujui hyvin ja toipuminen on alkanut hyvin.

Varsinkin nuo alimman kuvan langat on toooodella herkullisen värisiä!