sunnuntaina, syyskuuta 05, 2010

Seitsemän asian tunnustus

Minä sain Sudranan Sanilta tälläisen tunnustuksen. Sääntöihin kuuluu, että se jaetaan eteenpäin seitsemälle ja samalla kuuluu kertoa itsestään seitsemän asiaa. 
1. Sain tällä viikolla ihka ensimmäisen värttinän. Kehrääminen on kiinnostanut jo jonkin aikaa, ja ajattelin aloittaa kokeilemalla värttinällä ensin. Ilmoittauduin kansalaisopiston värttinällä kehräys -kurssille, joka on marraskuussa, mutta en malttanut odottaa sinne saakka vaan hankin oman värttinän ja hieman kehrättäviä kuituja jo nyt.

2. Olen harrastanut neulomista tasan viisi vuotta. Aloitin sen ollessani pitkällä sairauslomalla, ja halusin jotakin uutta mielekästä tekemistä. Siitä asti lankavarasto on kasvanut pikkuhiljaa ihan liian suureksi, ja puikkoja ja muita tarvikkeita löytyy melkein joka lähtöön. 

3. Olen parantunut leukemiasta. Tämä on myös se syy miksi olin viisi vuotta sitten pitkällä sairauslomalla, eli tähän voi todeta, että 'Ei mitään niin pahaa, jos ei jotain hyvääkin!' :)

4. Keväällä kävin korukurssilla, ja olen sen jälkeen tehnyt muutamia koruja, avainkaulanauhoja ja silmukkamerkkejä. Aika ei vain tahdo riittää, kun välillä pitää neuloakin ja nyt vielä tuli tuo värttinäkin mukaan kuvioihin :)

5. Asun Oulun vieressä pienessä kunnassa, mutta olen kotoisin Kymenlaaksosta, tarkemmin  Kouvolasta. Kouvolan jälkeen olen asunut Torniossa, Oulussa, Helsingissä ja Oulunsalossa. Jos täältä saisi/pitäisi muuttaa, johonkin kaupunkiin, niin haluaisin mieluiten Tampereelle.

6. Minusta tulee marraskuussa ensimmäistä kertaa täti, joten vihdoin on monta hyvää syytä neuloa vauvan vaatteita. 

7. Haaveilen maalla asumisesta, ja että olisi vähän lampaita ja kanoja, hevonen sekä kaksi kissaa ja koiraa. Eikä tarvitsisi käydä töissä, vaan voisi kuluttaa aikaa kehräämällä ja värjäämällä lankoja, tekemällä itse saippuaa, kynttilöitä ja koruja, ja tietysti neulomalla.


Tunnustusten eteenpäin jakaminen hieman hankalaa, kun pitäisi alkaa käymään läpi, että onko joku jo saanut tämän. Mutta jos jollekin tulee tuplat, niin eikös se olekin vain kiva asia :) 

3 kommenttia:

Miia-Rebekka kirjoitti...

Kiitos <3
Enpä olis uskonut, että saan vielä tunnustuksia, kun tuntuu että päivitän blogiani niin kamalan harvoin.

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Kiitos! ;oD

Laitan eteenpäin kunhan ehdin..

Emma kirjoitti...

Voi että, kiitos! :)