lauantaina, tammikuuta 26, 2008

Kirjaostoksia

En malttanut odottaa, että saisin kirjaston kautta Punokset puikoille -kirjan. Tilasin sen kustantajan sivuilta ja se saapui tosi nopeasti muutamassa päivässä tilauksen tekemisen jälkeen. Kirjahan on Elämänlankaa-blogin ja Langankuluttaja-blogin pitäjien yhteinen hienon hieno tuotos.

Tykkään tosi paljon! Ulkoasu on erityisenn houkutteleva ja neuleohjeitakin tulee varmasti kokeiltua. Neulemallien lisäksi kirjassa on tekniikkaohjeita, esimerkiksi erilaisista aloitus- ja päättelytavoista. Minulle ne ovatkin enemmän kuin ajankohtaisia, sillä tavoitteenani on ollut kokeilla niitä langankulutusprojektini aikana.


Kuvassa näkyy myös työn alla olevat sukat, joista ensimmäinen valmistui tämän viikon työmatkalla. Ajattelin säästellä ja tehdä noita sukkia hiljakseen, sillä ne ovat juuri sopivaa matkaneulottavaa. Lankana on Lana Grossan sukkalanka ja värin perusteella nuo menevat miehelleni :-)

Työmatkalla Helsingissä käväisin ainoastaan katselemassa Vihreän vyyhdin lankoja, mutta en ostannut mitään. Muissa liikkeissä en käynytkään, ettei houkutus olisi käynyt liian suureksi :D

Ei kommentteja: