tiistaina, tammikuuta 15, 2008

Sukkailua

Kertut on nyt viimeistelyä vaille valmiit, oikein mukava malli, nopea neuloa (..jopa meikäläiselle hituralle, jonka harrastuksia työt haittaa harmittavan paljon..). Täytynee yrittää ottaa parempi kuva viimeistelyn jälkeen. Nyt mallineule ei näy kuvasta ollenkaan.
Tuo toinen työn alla oleva sukka on omasta päästä: varressa valepalmikkoa, kantapää on Ulla 02/06 - Asiaa sukista -artikkelin mukaan tehty Ranskalainen eli pyöreä kantapää. Se oli minulle uusi tuttavuus, ja aion varmaan käyttää myöhemminkin.

Pahoittelen äärimmäisen huonoja valokuvastaitojani! Olikohan se Ullassa vai missä, jossa näin joskus neulepolkkaajille tarkoitettuja digikuvausohjeita. Minut pitäisi kyllä ilmoittaa ensimmäisenä jollekin valokuvauskurssille!

Tämä erilaisten tekniikoiden kokeileminen sukkiin on varmaankin paras tapa kuluttaa Novita 7V- ja Nalle -kokoelmiani, koska mitään väriä ei ole tarpeeksi paljoa kovin isoja juttuja varten. Ainakin 8-aloitus ja toinen kärjestä aloitettava tapa neuloa sukkia on kokeiltava.

Sitäpaitsi villasukkia tarvii aina, koska olen niin tottunut nukkumaan suonenvedon takia sukat jalassa, joten samapa hyödyntää tämä intopuuska ja tehdä niitä varastoon :-)

Tässä samalla olen miettinyt seuraavaa työtä ja päätynyt siihen, että näiden nyt työn alla olevien sukkien jälkeen aion tehdä yhdestä jäljellä olevasta Drops Alpaca -kerästä Brancing Outin. Tuo 50g jäi jäljelle joskus aikonaan kaksinkertaisesta langasta neulotusta Fifistä. Minusta väri on tosi ihana ja tulevaa kevättä ajatellen ohuempi huivi on tarpeen.

Ei kommentteja: