keskiviikkona, tammikuuta 09, 2008

Projekti etenee...tosin väärään suuntaan

Hyvin alkaa tämä langan hävitysprojekti (eli juuri päinvastaiseen suuntaan)... tänään sain Novitalta paketin, joka sisälsi neljä kerää harmaa-sävyistä 7V Kantria. Kyseessä oli se 'kutsu kaverisi Novita-klubiin, niin saat palkinnoksi lankaa'-juttu. Tosin jouduin erikseen kyselemään lankojen perään, koska kaverini liittyi jo syksyllä. Ehkä siksi sitten lähettivät tuplamäärän, koska muistaakseni syksyllä lahjus oli 300g Kantria. No en kyllä valita yhtään.. :)

Nyt joudun lisäämään 600g + 100g 28.12. tekemäni lankainventaarion lopputulossummaan. (100 g tulee laskuvirheestä aiemmassa summassa.)

Eli nyt määrä on 5390g. Tuo määrähän on ihan naurettavan pieni, jos vertaa monien bloggaajien lankavarastoihin. Joku voi ihmetellä, että mikäs vaikeus noiden hävittämisessä on. Ajattelen itse kuitenkin niin, että kun osa varastostani on ollut jo muutaman vuoden kaapissa marinoitumassa, niin ne tarvitsevat tuekseen pontevan projektin muuntautuakseen kerästä joksikin valmiiksi.


Projektini etenemiseksi olen jo tehnyt muutamia valmisteluja. Nimittäin eilen etsiskelin ja tulostin ohjeita netistä, ja tänään aionkin jo käydä Kerttusten kimppuun kuvassa olevan monisävyisen 7V:n voimin.

2 kommenttia:

santra kirjoitti...

Minä yritin pitää langattoman loppuvuoden... huonisti kävi. Kaikki uudet jutut joita halusin tehdä, minulla ei joko ollut lankaa tai sitten sitä ei ollut riitävästi. Tämäkin vuosi alkoi kivasti.... ostin lisää, oliko se nyt 1400g lankaa. Tosin 300g siitä on jo käytetty. Pitäisiköhän päättää ostaa hirveesti lisää lankaa, jotta sitä ei sitten ostaisikaan... ;)

teetyttö kirjoitti...

Kiitoksia, sitä tarvitaankin :) jos sä tekisit villapaidan niin saisit kerralla aika paljon lankoja pois sun projektista :) mulla on ehkä enemmänkin lisää lankoja-projekti :)
Kivan näköisiä sukkia!