lauantaina, tammikuuta 19, 2008

Valmista ja seuraavan työn suunnittelua

Kamerasta loppu akku ja laturia ei löydy muuton jäljiltä mistään (muutosta on yli puoli vuotta aikaa), joten kuvia perjantai-iltana valmistuneista 7V-sukkasista en tähän hätään saa otettua. Lankaa meni 90 g.

Koska sukista ei ole kuvaa niin sen sijaan laitan kuvan blogisessuista
Seuraavaksi aloitan Brancing Outin, jonka suunnittelen antavani lahjaksi eräälle mukavalle työkaverille. Myös seuraavia sukkia suunnittelen kirjasta nimeltä Suomalainen sukkakirja. Kirja on vuodelta 1980 ja lankana on käytetty Rondo Marimbaa (2½mm puikot). Lankana tulen käyttämään kanervan väristä Nallea. Olisipa kiva tietää millainen lanka tuo Rondo Marimba on ollut, koska itse en ole 80-luvulla neulonut kuin yhdet pakolliset villasukat peruskoulun käsityötunnilla!?

2 kommenttia:

iso gnu kirjoitti...

Rondo marimba oli Nallea ohuempaa villalankaa, upeita 70-luvun värejä. Olen neulonut villatakkeja, kirjoneuleslipareita, lasten vaatteita ko langasta.Marimba oli varmaan yksi ensimmäisiä lankoja joita ostin varastoon.

Tintsku kirjoitti...

Kiva kuulla että tekemäni sukat innoittavat muitakin väkeltämään samanlaisia:) Nuo palmikkosukat on melkoisen helpot tehdä ja sen kuvion oppii nopeasti. Nuohan on mulla jo toiset samalla mallilla tehdyt.