sunnuntaina, toukokuuta 25, 2008

Ei mitään valmista

Neulominen on jäänyt vähän taka-alalle. Liikunta ja muu on vienyt aikaa neulomiselta, olen käynyt kuntosalilla/jumpassa useamman kerran viikossa, suunnitellut pihallemme uutta terassia (eli patiota, niinkuin täällä meillä päin sanotaan :) ja kukkapenkkejä.

Keskeneräisiä töitä on kaksin kappalein. Alkuviikosta tikuttelin Drops Alpacasta tälläista kämmekästä, joka jäi kesken kun en oikein tiedä, että tykkäänkö siitä vai en. Mallineule löytyi Drops Design -ohjeista. Täytyy jättää tämä hautumaan vähäksi aikaa ja miettiä mitä teen sille, puranko vai jatkanko loppuun.


Eilen aloittelin tälläisia sukkia ruskeasta OnLine Supersockesta. Löysin Lesley Stanfieldin Kauneimmat neulemallit -kirjasta sopivan mallineuleen ja mielestäni se sopii sukkiin vallan mainiosti.


Lankaakin olen ehtinyt hankkimaan.. tässä niistä osa eli ruskeaa, beigeä ja roosaa Novita Tennesseetä. Sain päähäni ajatuksen, että haluan virkata torkkupeiton esimerkiksi isoäidin neliöistä. Toteutus alkoi vaan vähän väärästä päästä kun ensin hankin langat ja sitten tuli mieleen, että enpä muuten ole koskaan kokeillut virkata niitä isoäidin neliöitä.


Tässä pari kokeiluneliötä. Täytynee vielä harjoitella, niin vinksahtaneilta nuo näyttävät.


Niin ja blogien seuraaminen on päässyt omalla kohdallani uusiin sfääreihin kun älysin luopua Blogilistan käytöstä. Nyt käytän Google Readeria, johon olen tosi tyytyväinen, sillä se on helppokäyttöinen ja paljon monipuolisempi kuin Blogilista. Blogini on edelleen sekä Blogispotissa että Blogilistalla.

Ei kommentteja: