perjantaina, toukokuuta 16, 2008

Lapsukaisen raitasukkaset

Lisäsin blogini Blogispotti.fi -sivustolle ihan kokeilumielessä. Itse olen suht rauhassa seuraillut Blogilistan uudistumisen jälkeistä kuohuntaa. En poistanut blogilistalta vielä blogiani vaan odottelen vielä, että muuttuuko siellä tilanne paremmaksi. Olen hankkinut tunnarit Bloglinesiinkin, mutta en ole vielä oikein päässyt sisälle sen toimintaan. Vai olisiko Google Reader kenties parempi... ???

Pikkuiset raitasukkaset valmistuivat illalla. Minulla ei ole harmainta aavistustakaan sopiiko nuo lapsen jalkaan kun ei nyt ole ketään 3-4 vuotiasta käytettävissä sovitusta varten. Muutenkin olen tehnyt todella vähän lasten kokoisia neuleita, koska omaa jälkikasvua ei ole. Taidan lähettää nuo serkun tytölle koekäyttöön ensi talvea varten.

Malli: oma, 12 s/puikko
Lanka: OnLine
Kulutus: 34 g
Puikot: 2,25 mm (15 cm bambut)


Tässä toinen koira-herramme esittelee (toooosi innokkaana) sukkia:

2 kommenttia:

Sarastusta kirjoitti...

Tulin vastavierailulle blogiisi. Kauniita käsitöitä olet tehnyt :) Nyt on se eilinen potutus jo hiukan lieventynyt, mutta kieltämättä eilen potutti ja kunnolla. Itselleni ei tulisi mieleenikään lähteä arvostelemaan jonkun toisen lemmikin kasvatustaitoja.. mutta meitä on niin moneksi.

Limeadine kirjoitti...

Kivat raitikset! Värit on tosi nätit. Ja ihana koira!